Everyday jousluottoa

Everyday tuo markkinoille täysin uudenlaisen pikavipin. Tämä pikavippi on erityisen kätevä, mikäli et ole varma kuinka paljon rahaa tarvitset. Voit ottaa 300 euron vipin ja nostaa siitä esimkerkiksi vain 100 euroa. Jos tuntuu että 100 euroa ei riitä, voit nostaa loput 200 euroa. Tai voit nostaa vaikkapa päivittäin 50 euroa, jolloin 300 euron pikavipissä nostopäiviä olisi peräti 6 kappaletta. Laina on nostettavissa juuri siten, kuin itsestä tuntuu.

Voit hankkia Everyday pikavipin käyttöösi, jos olet 18–75-vuotias hyvin raha-asiasi hoitanut Suomessa asuva suomalainen henkilö. Ensimmäinen lainahakemus tehdään internetissä palvelun kotisivuilla. Lainan saaminen edllyttää tunnistautumista palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautumisen yhteydessä asiakas luo itselleen PIN-koodin, jonka avulla lainaa haetaan. PIN-koodi on voimassa myös jatkossa uusien lainojen yhteydessä, tunnusta ei tarvitse uusia ellei hakijan pankki-, puhelin-, osoite-, yms- tiedot muutu. Mikäli tiedot muuttuu ja lainantarve iskee, on PIN-koodi ja tunnistautuminen tehtävä uudestaan.

Everyday pikavippi maksaa asiakkaalle keskimääräisten pienlaina-alan korkokulujen mukaan. Esimerkiksi 100 euron vippi maksaa asiakkaalle 15 euroa jos laina-aika on 30 päivää. 2 erässä maksettuna kuluja tulee 20 euroa ja kolmessa erässä maksettuna 25 euroa. Summissa on huomioitu 5 euron laskutuslisä, jonka Everyday perii jokaisesta laskusta.

Kun luottopäätös on syntynyt, voit nostaa rahaa tilillesi joko kännykällä tai netistä. Rahat ovat nostettavissa joka päivä kello 08-22.

Katso tarkemmat lainaehdot ja tiedot Everydayn sivuilta ja ota täysin uudenlainen vippi. Suosittelemme!