Vertaapikalaina.fi suosittelee sinulle seuraavia pikalainoja

Tässä meidän tämän hetken suosikkimme ensimmäiseksi pikalainoiksi. Kaikki seuraavat lainat ovat hyväksi ja luotettaviksi todistettuja Suomen markkinoilla. Valitse mieleisesi tai hae paras pikalaina etusivulta löytyvällä pikalainavertailukoneellamme.

[tabs]

[tab title=”Vivus”]

Pikalainaa jopa 400€ ilman kuluja

Vivus on yksi Suomen suosituimpia pikalainoja jo usean vuoden ajan.

 • Kuluton pikalaina jopa 400 ensimäisille asiakkaille
 • 20 vuoden ikäraja
 • Saat lainan alle 10 minuutissa
 • Voit maksaa lainan takaisin 1 – 30 päivässä
 • Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa
 • Koroton laina jopa 30 päivän ajaksi

 

 

[/tab]

[tab title=”Suomilimiiti”]

Suomilimiitti Pikalaina

Suomilimiitin mahtava tarjous tarjoaa jopa 1000€ täysin ilman kuluja. Tämä on Suomen suurin kulutonlaina.

 • Markkinoiden suurin kuluton pikalaina
 • Korotonta ja kulutontalainaa jopa 1000€
 • Et tarvitse takaajia etkä vakuuksia
 • Teet lainahakemuksen maksuttomasti
 • Sinun tulee olla vähintään 21 vuotias saadakasesi lainaa

[/tab]

[tab title=”Credit24″]

Suomen paras pikalaina

Pikalainaa helposti ja vaivattomasti, sekä ennenkaikkea edullisesti!

 

 • Yksi markkinoiden edullisimmista pikalainoista
 • Luotettava lainananantaja
 • Ikäraja 19v
 • Saat maksuaikaa jopa 3 vuotta
 • Hae pikalainaa 50 – 3 000€

[/tab]

[/tabs]

 

Mitä pikalainasta tulisi tietää?

Laina on helpohko pyytää, mutta useasti omaa mieltä saattaa jäädä kaivelemaan olenko varmasti pyytämässä sitä oikeasti parasta pikalainaa. Me tahdoimme vastata tähän tarpeeseen pistämällä pystyyn tämän sivuston. Me haluamme antaa sinulle nopean sekä mukavan menetelmän hakea halvin pikavippi vain kahdella näpäytyksellä.

Täältä etsit kaikki rehelliset vipit, joita Suomessa on nyt mahdollista löytää. Tämän nettisivun avulla sinun on mahdollista päättää, miten mielit etsiä teille halvimman vipin. Ehdotamme sulle vippivertailukonettamme, mikä hakee teille halvimman pikalainan tarkalleen parilla painalluksella

Pystyt lisäksi päättää huokeimman vipin tutkimalla kaikkia tarjoamiamme vippejä. Tämä tapa ei varmista sulle parasta vippiä, mutta sinun on mahdollista etsiä tärkeää apua haluamastasi lainasta. Päätä itsellesi hyödyllinen metodi etsiä mieluisin laina ja me lupaamme sinulle että löydät sua miellyttävän vastauksen.

Ethän siis kuluta aikaasi huokeimman lainan funtsimiseen, vaan selvitä se nyt muutamassa minuutissa meidän saitin avulla.

Nämä eurot voivat olla jo tänään sinun tililläsi

Etsi paras laina osoitteesta http://www.vertaapikalaina.fi/

 

Mitä vipillä esitetään?

Luotto on usein pankista otettua lainaa pienempi laina, mikä helpottaa usein välttämättömissä talousongelmissa. Luottoa saa soveltaa kuten parhaimmaksi näkee, mutta normaalisti tällaisella lainalla halutaan junailla pelkästään kiireelliset että ennalta-arvaamattomat rahaongelmat. Lainat on ottaneet vastaan huomattavasti negatiivista näkyvyyttä, kuitenkin ne normaalisti ovat erittäin tehokas vastaus. Ennen kuin etsit pikalainaa sun on parempi olla empimätön minkälainen pikavippi se on ja tällä tavalla vältät ajautumasta vaikeuksiin pikavippisi kanssa. Lainojen ongelmat on helppo välttää, kun tajuaa millaisia luottoja ne oikeasti ovat ja siitä johtuen haluammekin antaa sulle lyhyen artikkelin pikavipeistä.

Pikalainoja ei voi enään pitää vain pieninä luottoina, mutta niin ikään niiden takaisinmaksuaika on nopeampi. Pikalainana mielletään lainaa, mikä on suurimmiltaan parin tonnin sekä johon ei anneta kahta kuuta isompaa takaisinmaksuaikaa. Pienehköä muutosta Suomen pikavippimarkkinoihin tuotti joka tapauksessa parin vuoden takainen uusi laki, mikä sai aikaan pikavipeille korkokaton. Kiistanalaisen uuden lain avustuksella vippien summat on huomattavsti kasvaneet että kanssa takaisinmaksuajat on pidemmät kuin ennenvanhaaan. Tänä vuonna voi olla normaalia pyytää useamman sadan luotto jopa 8 kuukauden takaisinmaksuajalla. Sen tyylistä lainaa on hyvä useammin kutsua kulutsluotoksi, koska se ei täytä kokonaan pikalainan määrityksiä.

Vipin hakeminen luonnistuu normaalisti nopeasti ja kätevästi sinun omiesi pankkitunnusten avulla. Sen lisäksi sinun täytyy usein tehdä pieni raportti sen ajankohdan taloudellisesta tilanteesta. Pääehtona voidaan pitää että sinulla tulisi olla noin 1300€ kuukausitulot, jotta pikavippi pystytään antaa sinulle. Vippihakemuksen tekeminen on aina maksutonta, joten et menetä penniäkään vaikka pikavippiä sulle myönnetä. Hyväksytyn pikalainapäätöksen tapauksessa, pyytämäsi pikavippi laitetaan sinun pankkitilillesi todella pikaisesti.

Miten vaikeaa vipin maksaminen ehtojen mukaan todella on?

Lainoilla on tavallisesti kunnia hyvin huonona vippeinä, vaikka viimeaikoina tämäkin myytti on muuttunut. Miten ihan kaikki luotot, aivan niin myöslaina tulee palauttaa lainanantajalle sovitusti ja näin toimimalla vippi ei melkein aina olekkaan siinä määrin erilainen. Tärkeintä luottoa etsiessä onkin miettiä, että sulla on todella suunnitelma palauttaa se lainanantajalle sovitun mukaan. Jos tällä tavalla ei ole, niin ethän hae luottoa ja yritä kysyä muunlaine vaihtoehto. Katsotaan siis vielä onko luotto todella näin pahoja, kun pikalainojen maine sanoo.