Markkinat ovat täynnä erilaisia pikalainoja, joten me haluamme kertoa sinulle meidän suosikit vuodelle 2016.

Tässä ne tulevat:

 1. Suomilimiitti

Suomilimiitti Pikalaina

Suomilimiitti on ehdottomasti vuoden 2016 parhaimpia pikalainoja.

 • Markkinoiden suurin kuluton ja koroton pikalaina, jopa 1 000€
 • Ilmainen ja nopea lainahakemus
 • Erittäin luotettava toimija
 • Saat rahat tilillesi useasti jo samana päivänä
 • Helppo ja yksinkertainen käyttöliittymä

2. Vivus

Pikalainaa jopa 400€ ilman kuluja

Vivus pysyy suosituimpana sekä parhaimapana lainana myös vuonna 2016

 • Jo tutuksi tullu koroton pikalaina 50 – 400€ uusille asiakkaille
 • Ollut vuosia yksi suosituimmista lainapalveluista
 • Erittäin luotettava lainapalvelu
 • Jo satojatuhansia tyytyväisiä asiakkaita Suomessa
 • Ikäraja 20 vuotta

3. Limiitti

Lainaa heti Limiitiltä

Hyvä valinta vuodelle 2016

 • Jopa 500€ ilman kuluja
 • Luotettava ja rehellinen lainapalvelu
 • Nopea lainahakemus ja päätös
 • Lainaa oman halusi mukaan
 • Selkeät kotisivut

 

Mikäli vielä haluat kerrata pikalainoijen tärkeimmät piirteet, niin voit lukea ne alapuolelta.

 

Me kaikki pystymme varmasti pyytää luottoa, mutta tiedämmekö me mikä on kaikista halvin pikalaina Meillä oli halu vastata tähän haluun avaamalla tämän sivun. Me tahdomme tarjota sulle ripeän sekä kivuttoman välineen löytää edullisin pikalaina vain kahdella näpäytyksellä.

Me olemmekin etsineet webbisivullemme kaikki pikavipit, jotka nyt ovat Suomen pikalaina markkinoilta. Tämän saitin avustuksella pystyt päättää, miten tykkäät pyytää teille huokean lainan. Voimme suositella teille vippivertailukonettamme, joka tarjoaa teille huokean pikavipin pelkästään kahdella painalluksella

Sulla on sen lisäksi mahdollisuus tarkistella kaikkia listaamiamme vippejä yksi kerrallaan. Tämä metodi ei varmista sinulle edullisinta pikalainaa, mutta voit löytää hyvää apua haluamastasi luotosta. Päätä itsellesi paras keino etsiä edullisin vippi ja me lupaamme teille että löydät sua tyydyttävän lopputuloksen.

Älä siis enään kuluta aikaasi huokeimman luoton funtsimiseen, vaan katso se heti muutamassa sekunnissa tämän lainasivuston avituksella.

Mitä pikalainat ovat?

Luotot on usein väliaikainen että käytännöllinen ratkaisu taloushuoliin, jotka olisi hyvä huoltaa vikkelästi kuntoon. Lainat on alunperin luotu auttamaan persoonat oloista, joissa he haluavat vauhdikkaasti parin euron samantien taskuun. Luotot on vastaanottaneet huomattavasti negatiivista näkyvyyttä, vaikkakin ne tavallisesti on hyvin jouheva ratkaisu. Aikaisemmin kun otat pikalainaa sun on hyvä olla empimätön minkälainen pikavippi se on ja siten kartat kulkeutumista ongelmiin lainasi yhteydessä. Näin me haluamme antaa sinulle pienen johdannon, millä lailla pikavipit käyttäytyvät jos et ole tähän sen yksityiskohtaisemmin perehtynyt.

Pikalainat ei ole vain lyhyitä, mutta lisäksi usein summaltaan pieniä luottoja. Vippinä mielletään lainaa, joka on suurimmiltaan jokusen tonnin sekä mihin ei voi saada kahta kuukautta suurempaa takaisinmaksuaikaa. Muutaman vuoden takainen lakimuutoksen tuoma korkokatto muutti tässä tapauksessa jonkin verran nykyisiä vippi markkinoita. Uudesta laista johtuen pikavippien lainasummat ja takaisinmaksuajat ovat monesti suurempia kun viisi talvi takaperin. Enään ei siis ole tavatonta löytää parin sadan pikalainaa sekä hakea siihen takaisinmaksuaikaa useampi syksy.Tässä tapauksessa kuitenkin aloitetaan muistuttaa toisen tyyppisiä lainoja eli kulutusluottoja eikä keskustella tässä tapauksessa enään vipeistä.

Pikavipin etsiminen onnistuu tyypillisesti vikkelästi kuin myös jouhavasti sinun omiesi verkkotunnusten avustuksella. Lainapalveluun tunnistautumisen jälkeen sun pitää selvittää nopeasti tämän päivän rahatilanteesi. Miniminä mielletään että sinulla tulee olla vähintään 1300e kuukausittaiset tulot, jotta laina pystytään antaa teille. Pikalainahakemuksen tekeminen on totaalisen kulutonta, joten et hukkaa euroakaan vaikkei luottoa teille lainata. Sitten kun luottohakemuksesi hyväksytään, niin pikavippi lainataan usein melkein samantien tilille, kun olet asioilla sivuston aukioloaikana.

Älä suotta pelkää lainoja

Hae pikalainaa turvallisesti ja edullisesti

 

Pystyykö lainan palauttamisessa tehdä poikkeusta?

Vipeillä on normaalisti käsitys melko kalliina pikalainoin, mutta tämä myytti on muuttunut. Miten muutkin vipit, niin samoin pikalaina joutuu palauttaa lainanantajalle ajallaan ja näin toimimalla laina ei usein olekkaan niin erilainen. Oleellista pikalainaa pyytäessä joutuu tsekata, että sulla on todenteolla valmiudet hoitaa luotto lainaajalle ajallaan. Kun olet varma, ettet onnistu maksamaan takaisin lainaa lainaajalle, niin ethän hae pikavippiä. Vilkaistaan näin uudestaan onko vippi todella aivan niin kauheita, kuin pikalainojen maine tietää kertoa.

Realiteetti on siitä huolimatta muu, koska markkinoilta voi löytää lukuisia hyviä vippejä, mitkä myönnetään uusille vierailijoille täysin maksutta. Hakiessasi vippiä ilman mitään kuluja ei pystytä missään tapauksessa puhua huonosta lainatavasta vaan tyypilllisesti toimivasta sellaisesta. Korottomassa lainassa on tarkalleen yksi juttu, mikä sinun täytyy muistaa, on jotta maksat sen lainaajalle ehtojen mukaan. Tällä tavalla sulta ei siis peritä tästä pikavipistö mitään kuluja. Tottakai ilmaiset pikalainat voit löytää tältä sivulta, näin kun kyseisenlainen pikavippi on avoinna sinun tahtomastasi lainaluokasta, niin tulet sen löytämään tältä saitilta.

Vippien kalliit hinnat ovatkin tälla tavalla myytti, mikä ei monesti millään tavalla pidä paikkansa.Ota huomioon tässä tapauksessa että monet muutokset lainaasi oikeasti on monesti todella kalliita eli niitä pitää pakoilla jos se vain on mahdollista. Turvaa tälla tavalla ennen luoton pyytämistä, että sinulla todella on oikeasti fiksu takaisinmaksusuunnitelma, mitä kykenet noudattamaan.

Varo pikavippipyörää

Pikavippihelvetit on erityisesti yksi suurimmista perusteluista siihen, kuinka lainat ovat ottaneet vastaan siinä määrin epäedullisen myytin päälleen. Pikavippikierteestä jutellaan milloin pikavippejä pyydetään vain tarkoituksena hoitaa pois aikaisempi vippi. Tällä tavalla joudutaan loputtomaan helvettiin, mikä loppuu siihen että lopulta et voi pyytää mistään vippiä. Tämä aiheuttaa sulle vieläkin vaikeampia ongelmia hävittäessäsi luottotiedot, ja lainasi ajautuessaan perintään. Siksi pikalainaa ei siis missään tapauksessa pitäisi ottaa sillä motiivilla jotta se edesauttaa sinua maksamaan aikaisemmin ottamasi pikavipin alta pois. Turvallisin metodi käyttäytyä tajutessasi, että et onnistu palauttamaan luottoa on ottaa yhteyttä tähän lainantarjoajaan sekä hoitaa ongelma kuntoon heidän tuella. Muistutan sinua tälla tavalla vielä, jotta et missään tilanteessa pyydä luottoa jo ottamasi pikalainan maksamista varten.

Tämän tapaisella itsestäänselvällä ajatuksella ohitettaisiin todennäköisesti isoin osa pulmista, mitkä lainojen yhteydessä syntyy. Vippi ei ole poikkeava eri luottomuodoista, vaan niin ikään sen yhteydessä pitää toimia rehellisesti. Pikalainaa on mahdollista tälla tavalla pitää melko hyvänä lainamuotona, jos pystytään tehdä järkevästi sitä pyytäessä sekä takaisinmaksaessa.

Ota lainaa ilmaiseksi sekä turvallisesti

Ekaa pientä pikavippiä haluava on oikeasti sellaisessa mielessä parhaassa tilanteessa, kuinka hänelle on mahdollista löytää paljon erittäin fiksuja lainoja. Lainoja todella on lukuisia, mutta silti sun pitää ehdottomasti käyttää hyväksesi luotot, jotka sinulle myydään ilman senttiäkään korkokuluja. Tälläinen vippi on oikeasti siitä loistava, jotta tästä ei siis tule sinulle todellakaan yhtään mitään muuta palautettavaa kun vipin alkuperäinen summa.

Koroton pikavippi suo oikeasti sulle oman palkkapäiväsi kaksi vuorokautta etukäteen tähän tapaan toimiessasi. Ilmaisen lainan avituksella sinun on mahdollista toimittaa välittömät ostokset välittömästi ja ainoastaan pidät huolen, että palautat palkkapäivänäsi vipin yritykselle. Lainaa voidaan pitää sellaisessa mielessä loistavana,koska toisenlaista luottoa ei sinulle lainata ilman mitään korkokuluja. Kulutonta lainaa on joiltain lainanantajilta tavallista kysyä enintään 1000 euroa sekä takaisinmaksuaikaakin pystyy saada useamman kuukauden. Usein ilmainen luotto on oikeasti tässä tapauksessa tyypillinen pikavippi eli parin satasen suuruinen ja takaisinmaksuaika suurimmiltaan 1 kk. Tämän tyyppinen luotto on pikavippi alkuperäisimmillään ja mikä parhainta, luotosta ei siis aiheudu sinulle penniäkään menoja.

Ilmaisen luoton löytäminen on oikeasti nyt todella helppoa, sillä webbisivun vippikone etsii teille tyypillisesti parhaan vaihtoehdon luottoa halutessasi. Lainatessasi maksimissaan 1000 e vippiä tulet hyvin monesti tutustumaan tämän tyyliseen maksuttomaan pikavippiin. Veloituksettomia luottoja ei siis tietysti tarjoa suurinosa, mutta silti nyt sulla on oikeasti edellytykset pyytää tämäntyyppistä luottoa vähintään viidestä kymmeneen eri lainapalvelulta. Pikalainamarkkinat ovat tottakai todella joustavat joten uudenlaisia pikalainatarjouksia nousee useasti suomeen, joten niin ikään uusia kuluttomia pikalainoja tulee tarjottavaksi silloin tällöin.

Jos sulle jäi tämänkin jälkeen jotain epäselvyyksiä lainoista, näin pyydämme sua ensimmäiseksi päättää sinua viehättävän lainan että sen jälkeen tsekkaamaan yksityiskohtaisemmat perustelut tästä luotosta heidän webbisivultansa. Tällä tavalla pystyt sukkelasti tsekata etsimäsi lainantarjoajan tarkemmat ehdot ja tehdä viimeinen päätös keneltä mielit luottoa kysyä. Ryhdy siis hommiin ja tarkista yksityiskohtaisemmat informaatiot halumastasi luotosta tai mene heti haluamasi pikavipin hakemiseen. Hyvän pikavipin etsiminen ei ole ikinä ollut tähän tapaan ripeää sekä kivutonta.

Silloin kun mielit etsiä lainaa pelottomasti niin katso suosittelemiamme ohjeita. Tässä näin sinulle neuvoja mitä tehdä ja mitä ei tehdä pikavippien vuoksi.

Luottoa ei siis ole turvallista kysyä yksittäiseltä persoonalta, sitten kun joku netissä kertoo antamansa itse pikalainoja. Harjoita ainoastaan vastuullisia yrityksiä, mitkä kaikki meidän nettisivulta mainostettavat toimijat ovat. Webissä esiintyy turvallisilta tuntuvia yksityisiä lainanantajia, vaikkakin ne ovat tyypillisesti koijauksia. Pystyt yksinkertaisesti välttää sumutukset soveltamalla pelkästään tätä sivua,milloin olet pikalainan tarpeessa.

Kuin muutkin menot, niin niin ikään pikalaina on todenteolla melko fiksu vertailla aikaisemmin sen pyytämistä. Iloinen juttu on se, kuinka tällä saitilla on helppo verrata luotot helposti kahdella näpäytyksellä. Miten ymmärrät, niin oot heti pudottanut kaksi ensimmäistä ongelmaa vain että pelkästään menemällä tälle sivustolle.

Jos oot päättänyt parhaan pikalainan sulle saittimme avulla ja klikannut vipintarjoajan saitlle, on tämänkin jälkeen hyvä lukea lainaehdot siltä sivulta. Älä koskaan ota luottoa, ennen kun oot lukenut luottoehdot että kanssa ymmärtänyt ehdot. Lainaehtojen pänttääminen ei lumoa juurikaan ketään, siitä huolimatta se on luonnollisesti arvokas pahe aikaisemmin kun pyydät vippiä

Huomioi myöskin jotta ilman mitään säännöllisiä rahanlähteitä lainaa on varmasti erittäin turhauttavaa kysyä. Muutama vuosi sitten sinulta ei todennäköisesti olisi kysytty sinun tienesteistä, silti kiistelty viiden kevän takainen uusi laki toi tähän käänteen. Haastava nyt kuvaa monesti hyvää, sillä tänään sinulla täytyy olla kiinteät voitot, joilla sinun on mahdollista palauttaa laina lainanantajalle. Kuuluisa lakimuutos pitää huolta ennenkaikkea tätä ettei luottoa myönnetä henkilöille, keille vipin palauttaminen tuottaa vaikeuksia joten viimein luo pelkästään useita ongelmia. Lainaa ei mitenkään voi saada, silloin kun oot menettänyt luottotietosi, koska tämmoisissa oloissa ei sitä sulle myönnetä.

Emmi perusteellisesti tarviitko oikeasti pikalainaa joten lainaa luottoa pelkästään, silloin kun oikea tarve käytännössä voidaan löytää. Mikäli olet vipintarpeessa, niin laina on oikeasti useasti hyvin toimiva ratkaisu. Luotontarpeesi todella on tottakai syytä olla aito sekä kriittinen eikä esim ainoastaan juhlat frendien kanssa. Kuluttomat luotot voivat silloin tällöin myös palvella ei näin pakollisissa laskuissa, aina kun pikalainan maksamisesta pitää huolen. Tulevan tilipäivän sattuessa kohdalle, sinun tulee ainoastaan hoitaa pikalaina takaisin että sulle ei siis anneta tästä mitään ylimääräisiä maksuja.

Kun etsit pikalainaa, niin varmista myöskin tarkkaan millaisen vipin käytännössä tarvitset lainata. Korkoprosentti on oikeasti monesti erittäin korkea verrattuna erilaisiin lainoihin, eli onkin hyödyllistä ottaa pelkästään juuri sen suuruinen pikalaina niin kuin syytä todellisuudessa on. Aikaisemmin laadittu takaisinmaksusuunnitelma todella on myöskin tyypilllisesti tarpeellinen osa, milloin mielit etsiä lainaa huoletta. Aikaisemmin kuin haet luoton, niin luo sulle takaisinmaksusuunnitelma, jota oot sitoutunut seuraamaan tyypillisesti lainan palauttamiseen saakka.

Silloin kun tykkäät olla erittäin vastuullinen ja valvoo että et päädy stressaamaan lainastasi, niin mieti myöskin toinen suunnitelma lainan maksamiselle. Vaikeuksiin valmistautuminen on varmasti aina kannattavaa kuin myös voi välttää sinut monelta vakavemmalta ongelmalta. Käsitä kanssa, jotta takaisinmaksusuunnitelmastasi ei siis oo juurikaan hyötyä sitten kun et seuraa sitä jatkuvasti.

Nämä säännöt ovat hyvin hyödyllinen pohjasääntö vipin vastuulliseen löytämiseen. Meidän kaikkien pitäisi ymmärtää, että vippien pahin haaste on näitä väärin käyttävät asiakkaat. Pikalainat on edullinen lainamuoto kunhan näitä vain haetaan niin, miten ne todella on luotu käytettäviksi.