Pikavippi on yksinkertaista löytää, mutta joskus itseä saattaa jäädä mietityttämään oonko oikeasti pyytämässä sitä kaikista minulle parasta pikalainaa. Me tahdoimme vastata tähän tarpeeseen pistämällä pystyyn tämän nettisivun. Tämä kotisivu edesauttaa sinua paikallistamaan itsellesi oikeasti huokean pikavipin.

Tämä kotisivu näyttää sulle ripeästi kaikki suomen halvimmat luotot. Ehdotamme sulle muutamaa eroavaa tapaa, miten etsit halvimman vipin sinulle. Ehdottomasti suosittelemamme vaihtoehto on, että teet aloitussivulta löytyvän pikalainavertailun, minkä avituksella pyydät ainoastaan kahdella painalluksella kattavan listan teille halvimmista vipeistä.

Sinulla on myös mahdollisuus selata kaikkia listaamiamme vippejä yksi kerrallaan. Tämä keino ei takaa sulle edullisinta lainaa, mutta voit pyytää tärkeää apua haluamastasi luotosta. Käytitpä mitä tahansa metodia, niin meidän saitin kautta etsit sulle edullisimman pikavipin.

Pitkät maksuajat ovay yleistyneet pikalainoissa

Katso parhaat pikalainat pitkällä maksuajalla.

 

[tabs]

[tab title=”Euroloan”]

Hae heti pikalaina

Euroloan pikalaina kun haluat edullista pikalainaa

 • Erittäin luotettu ja tunnettu lainanantaja
 • Voit saada takaisinmaksuaikaa jopa 3 vuotta!
 • Lainaa kaikille yli 18 vuotiaille
 • Myös luottotili mahdollisuus tarjolla
 • Lainahakemus on ilmainen
 • Voit hakea lainaa 24/7

[/tab]

[tab title=”Aasa”]

Hae jopa 3000€ kulutusluotto

Aasalta löydät luotettavat kulutusluotot

 • Lainaa hakeaksesi sinun tulee olla vähintään 20 vuotta
 • Voit saada jopa 2 vuotta takaisinmaksuaikaa
 • Nopea lainanmaksu
 • Pidetty sekä luotettu lainanantaja
 • Lainaa jopa 5 000€

[/tab] [tab title=”Lainaamo”]

Lainaamo on luotettava lainanantaja

Lainaa jopa 10 000€

 • Ikäraja 26 vuotta
 • Saat maksuaikaa uskomattomat 7 vuotta
 • Jopa 10 000€ lainamahdollisuus
 • Maksuton lainatarjous milloin tahansa
 • Luotettava sekä nopea asiakaspalvelu

[/tab][/tabs]

 

 

Lakkaa siispä murehtiminen ettet tunne edullisinta pikavippiä sekä tsekkaa itsellesi mieluisin pikavippi muutamalla painalluksella tällä sivulla

Mitä pikalainat ovat?

Luotto on monesti pankin luottoa pienempi luotto, mikä auttaa tavallisesti kriittisissä rahaongelmissa. Pikalainoille löytyy useita käyttötarkoituksia, mutta useimmiten niitä pyydetään kun tarvitaan apua kriittiseen laskuun. Pikavipit ovat ottaneet vastaan paljon ei positiivista näkyvyyttä, siitä huolimatta että ne usein ovat oikein pelittävä ratkaisu. Olennaista luottoa pyytäessä on hoksata millä tavalla pikavipit käyttäytyvät kuin myös miten pikalainojen kanssa tulee käyttäytyä, jotta et joudu vain isompiin vaikeuksiin hakiessasia lyhytaikaisen pikavipin. Tälla lailla me haluamme tuottaa teille lyhyen johdannon, miten luotot toimivat mikäli et ole tähän sen paremmin paneutunut.

Pikalainat ovat kuten nimestä voi nähdä, pieniä pikalainoja joilla on samoin lyhyehkö takaisinmaksuaia. Perus pikavippi onkin 80 – 700€ ja se palautetaan takaisin alle kuukauden aikavälillä. Tätä asiaa vavahdutti joka tapauksessa jokusen vuoden takainen muutos, jonka takia luotoille pistettiin korkokatto. Siitä johtuen tällä hetkellä vippejä myydään kalliimmilla rahamäärillä ja suuremilla takaisinmaksuajoilla. Näinä päivinä ei siis ole epätavallista hakea parin sadan vippiä ja hakea pikalainaan takaisinmaksuaikaa useampi kesä.Sellaista lainaa on hyvä sillontällöin jo sanoa kulutsluotoksi, sillä se ei tyydytä aivan luoton määrityksiä.

Tärkeimmän eli lainan pyytäminen suoritetaan monesti tunnistautumalla sivustolle sinun verkkotunnustesi tuella. Laista johtuen sinulta edellytetään tavallisesti myöskin pieni raportti tämän ajan rahatilanteesta. Luoton saamisen ei kielteiseen ratkaisuun sinun täytyy osoittaa omaavasti noin 1300€ kiinteät tulot joka kuukausi. Pystyt normaalisti kirjoittaa pikavippihakemuksen ilmaiseksi, näin mikäli et voi olla varma omista kuukausituloista niin sinun on mahdollista tästä välittämättä koittaa hakea luottoa Sopivan pikavippipäätöksen tapauksessa, ottamasi luotto lainataan omalle tilillesi vauhdikkaasti.

Täytyykö vippi usein palauttaa lainanantajalle ehtojen mukaan?

Vippejä pidetään tyypillisesti todella kalliina lainamuotona, vaikka se ei ole kuitenkaan oikea totuus. Lainat tottakai maksavat erittäin tyyriiksi, jollet palauta niitä lainanantajalle sovitusti. Muista näin tyypillisesti funtsia ennen lainan ottoa, että sinulla oikeasti on suunnitelma hoitaa luotto takaisin kuten pitää. Sitten kun näin ei ole, niin et ota lainaa vaan on turvallisempi kysyä muunlaine vastaus. On hyvä siis hyvä tuoda vielä rajatumpaan tarkistukseen mistä johtuu että pikavipit kantavat erittäin epäedullista mainetta.

Pikalainoja ei siis pystytä sellaisessa ajatuksessa miettiä epäedullisena, koska monet yritykset myöntävät ei vanhoille asiakkailleen ekan luoton aivan ilman ylimääräisiä maksuja. Näyttääkin typerältä puhua huonosta lainatavasta, kun teille myydään lainaa aivan tyystin sennitäkään korkoja. Korottomassa vipissä on tarkalleen yksi asia, mikä sinun tulee hoitaa kunnialla, on jotta maksat tämän lainaajalle ajallaan. Näin sun ei ole tarve stressata, mistään maksuista koska teille ei siis koidu tästä vipistä senttiäkään lisää maksettavaa. Sinun ei kannata enään etsiä kallista luottoa, koska etsit tällaiset ilmaiset luotot meidän sivun avustuksella.

Miten tajusit, niin fiksusti otettuina vipit eivät oikeasti ole hyvin kallis laina.Pikavipit tulevatkin sillontällöin vaaralliseksi tarkalleen siinä olossa, milloin et tule palauttamaan pikavippiä lainaajalle sovitusti ja sinun tulee siitä syystä kirjoittaa pikalainaan jotain muutoksia. Siitä syystä vippiä ottaessa on paras ajatella erittäin tarkka takaisinmaksusuunnitelma, mitä voit todella noudattamaan.

Ethän aja itseäsi luotto helvettiin

Lainoista kirjoitettaessa ei tule myös jättää väliin niin sanottua vippi helvettiä, joka todella on kerännyt kanssa hyvin paljon pelottavaa mainetta vipeille. Pikalainakierteellä halutaan sanoa helvettiä, mihin persoona syöksyy milloin hän joutuu ottamaan vippiä toiselta palvelulta vain hoitaakseen pois aikaisemmin pyytämänsä vippinsä. Tällä metodilla joudutaan ikuiseen pyörään, joka loppuu siihen että lopulta et voi pyytää mistään paikasta pikalainaa. Pikalainakierteen loppuminen tuo isoja ongelmia, kun et nyt pystykkään palauttamaan pikavippejäsi lainaajalle eli ne joutuvat perintään. On tärkeää muistaa, että ethän ota luottoa vain siksi että sulla on jo hakemasi pikalaina palauttamatta. Silloin kun luulet päätyväsi ongelmiin takaisinmaksun kanssa, näin sinun täytyy olla samantien kontaktissa sun yritykseen ja sopia tyydyttävistä ehdoista heidän avullaan. On varmasti näin paras miettiä mielessään, kuinka pikalainaa ei siis etsitä milloinkaan vain hoitaaksesi alta pois jo hakemasi vipin.

Tämän tapaisella yksinkertaisella ohjeella vältettäisiin lähes aina suurin osa pulmista, joita lainojen avulla nousee esiin. Miten muut talousasiat, niin myös pikalaina vaatii varovaisuutta. Pikavippi oikeasti on todenteolla sujuva luottomuoto, kun sitä käytetään fiksulla metodilla.

Etsi luottoa korottomasti että turvallisesti

Etsiessäsi ensimmäistä kertaa lainaa, sinulla on oikeasti lukuisia viisaita pikavippejä, sillä kymmenet lainapalvelut antavat sinulle ensilainan erittäin edulliseen hintaan. Halvin päätös onkin erityisesti monen lainaama ensilaina, minkä avulla vastaanotat pikavippiä aivan ilman mitään euroakaan korkokuluja. Oikeasti sulle ei täman laisesta pikavipistö koidu penniäkään korkokuluja vaan lainaajalle onkin palautettava vain teille annettua summa

Ilmaisen pikavipin tuella voit itsenäisesti nopeuttaa palkkapäivääsi, kun edessä on tarpeellisia menoja tällä hetkellä. Tällaiset veloituksettomat pikalainat luovat tähän luotettavan mahdollisuuden, sillä sun pitää ainoastaan pitää huolta että maksat vipin takaisin tilin kilahtaessa tilille. Pikavippi onkin ainut netissä oleva tapa, jonka avulla voit hakea vippiä aivan ilman korkoja. Hae tarkasti kuluton lainasi ja pystyt hakea tätä melkein aina 1000 euroa asti muutaman viikon takaisinmaksujalla. Suuri osa veloituksettomista vipeistä on oikeasti joka tapauksessa parin satasen lainoja suurinpiirtein parin kuukauden takasinmaksuajalla. Tämän tyyppinen luotto onkin pikavippi alkuperäisimmillään ja mikä parhainta, luotosta ei siis tule sulle yhtään mitään menoja.

Kun otat pikalainaa sivumme avulla näin samalla turvaat että et ehdottomasti jätä käyttämättä kulutonta luottoa, mikäli se on varmasti valitsemillasi ehdoilla tarjonnassa. Käyttäessäsi muutaman vartin sivuamme, näet miten monesti kuluton luotto on sinulle ensimmäinen ehdotus. Maksutonta pikalainaa myy tällä hetkellä suurinpiirtein kahdeksan lainapalvelua, näin sulla on varmasti puolen tusinaa mahdollisuuksia kysyä sulle ilmainen laina. Korottomia lainoja myöntää siitä huolimatta useampi palvelu, elikä tarkkaile sivuamme jotta vastaan otat uutisia mahtavista vipeistä ensimmäisenä.

Pikavipit varioi merkittävästi eri palveluiden keskuudessa, joten sinun voi olla parempi näin tahtoessasi tarkistaa jokaisen vipin yksityiskohtaisemmat ehdot webbisivustoltamme löytyvien lainojentarjoajien kirjoituksista. Näin löydät lähes aina oikeasti yksityiskohtaisinta informaatiota valitsemastasi kyseisestä lainasta. Älä täten emmi pidempää vaan siirry meidän webbisivun menuun ja käynnistä huokeimman pikalainan ottaminen samantien. Halvan pikavipin etsiminen ei ole missään tapauksessa ollut tähän tapaan jouhevaa sekä vaivatonta.

Mikäli haluat miettiä lainaa huolettomasti niin katso laatimiamme vinkkejä. Halusimme tarjota kätevän liuskan miten luottojen yhteydessä pitää usein tehdä.

Etsi vippiä pelkästään luotonantajilta, koska yksityinen lainaaja on varmasti lähestulkoon joka kerta jonkinlainen huiputus. Käytä vain kuuluisia palveluita, jotka kaikki tältä nettisivulta tarjottavat vippipalvelut ovat. Monesti keskustelupalstoilla näkee tarjouksia, joissa sulle lupaudutaan tarjoamaan nopeasti lainaa. Varo joka kerta näitä! Helpoiten kaihdat nenästä vedetyksi joutumisen, kun vain käytät joka kerta tätä nettisivua lainanhakemiseen.

On todenteolla myöskin hyvä kilpailuttaa pikalaina, aikaisemmin kun suoritat viimeisen päätöksen. Lainojen vertailu on todenteolla kuitenkin ripeää sekä nopeaa tämän saitin avulla. Olet tässä sijassa erittäin onnekas sillä saittimme on todenteolla ratkaissut puolestasi jo esittelemämme ongelmat ja luonnollisesti sun ei pidä muistaa niistä tämän enempää.

Milloin olet mennyt päättämäsi pikalainantarjoajan sivulle webbisivustoltamme, joten varmista tämänkin jälkeen lukea sen lainasivuston lainaehdot aikaisemmin kun aloitat luotonhakemisen. Lupaa joka kerta tsekata vippiehdot sekä samoin pitää huolta jotta oot ne ymmärtänyt aikaisemmin kuin otat vippiä. Lainaehdot ovat tylsää kertaamista, vaikka siitä riippumatta ne on usein hyvä käydä tarkkaan että vältellään kaikki ongelmat.

Pikalainaa ei monesti kannata yrittää etsiä kun et voi ilmentää, että sulla oikeasti on tänä päivänä kiinteät kuukausittaiset tulot. Muutaman syksyn takainen laina muutos siirsi luottojen pyytämistä jonkinverran vaikeammaksi. Monimutkainen tällaisessa lainassa merkitsee tässä tapauksessa fiksua, sillä tänä vuonna sinulla on oltava säännölliset tulot, millä pystyt hoitaa pikavippi takaisin. Näin toivotaan, että et hae vippiä milloin sulla ei ole varaa hoitaa sitä lainanantajalle. Ota huomioon niin ikään, miten lainaa ei siis ikinä lainata luottotietonsa hävinneille persoonille.

Emmi huolellisesti tarvitsetko todellisuudessa pikalainaa joten hae sitä ainoastaan, jos oikea tarve oikeasti löytyy. Olessasi pikavipintarpeessa, niin vippi on varmasti todennäköisesti melko pelittävä ratkaisu. Tuumaile aina onko pikalainantarpeesi aidosti sellainen ,että tarviit tähän pikavippiä samantien. Korottamat lainat voi välillä samoin palvella ei siinä määrin kriittisissä menoissa, jos takaisinmaksusta pitää huolen. Tulevan tilipäivän osuessa kohdalle, sun täytyy ainoastaan hoitaa pikavippi lainapalvelulle ja sinulle ei siis anneta siitä euroakaan korkoja.

Vippiä pyytäessä oikeasti on samoin paras funtsia, miten reippaasti luottoa oikeasti tarvitsee sekä hakea vain sellainen määrä pikavippiä. Korkoprosentti oikeasti on usein suhteellisen kallis verrattuna perinteisempiin lainametodeihin, siksi onkin hyvä ottaa ainoastaan sen suuruinen luotto kun kysytää käytännössä löytyy. Kunhan tarvittu summa on varmasti laskettu ja oot valmis lainaamaan pikalainan, näin todella on myöskin syytä tsekata pieni takaisinmaksusuunnitelma hakemallesi vipille.

Hyvä takaisinmaksusuunnitema on varmasti tärkeä, milloin yritetään saada pikavippiä turvallisesti. Silloin kun tahdot murehtia entistäkin niukemmin, niin oikeasti on parempi miettiä lisäksi kakkos plani sen varuiksi, että takaisinmaksusuunnitelmassasi ilmeneekin jotain haasteita. Ongelmiin varautuminen todella on joka kerta suotuisaa sekä pystyy säästää sut kymmeneltä suuremmalta ongelmalta. Huomaa lisäksi, jotta takaisinmaksusuunnitelmastasi ei siis oo yhtään avitusta silloin kun et noudata sitä säännöllisesti.

Noudata kertomiamme sääntöjä pyytäessäsi vippiä ja voit suorittaa luoton todella turvallisin ajatuksin. Luottojen paha huhu oikeasti on pääsääntöisesti kasvanut, lainoja huonosti käyttävien persoonien johdosta. Luotot on paras lainamuoto jos näitä ainoastaan lainataan niin, kuten ne on perustettu käytettäviksi.